Familien


Familien

Familien Marloth-Abrahamsen-Andersen bor i Frederikssund, og det har børnene gjort, siden de blev født. Far er oprindeligt københavner, og mor kommer fra Bornholm. Børnene er Magnus, Matilde og Valdemar. Derudover har der været en lille zoologisk have i huset igennem årene, men de fleste af dyrene er borte, og tilbage er kun den lille tykke mops Karlo og den endnu mindre men fine siameserkat Kosmo.


De tre er her samlet i "Oculus", den fantastisk station som er bygget, hvor World Trade Center lå
Magnus

Familiens førstefødte er Magnus, som kom til verden i oktober 1995. Her er Magnus med sin farfar Mogens på Nytorv i København i juli 1997 for at høre præsident Clinton tale. Farfar døde desværre alt for tidligt af sygdom i 2013, men alle børnene nåede at få mange ture med is og sodavand med farfar og hans hunde, alle af racen Engelsk Setter.

Matilde

I 1999 kom Matilde til, og her er hun sammen med storebror på hans seksårs fødselsdag i 2001. Mor og far kunne ikke bestemme sig for, om den nye datter skulle hedde Matilde eller Nikoline, så hendes fulde fornavn er Matilde Nikoline. Hun er opkaldt efter kakaomælken af samme navn, så der er ikke noget "h" i Matilde.

Valdemar

I 2002 blev familien så komplet, da Valdemar kom til verden. Her er han sammen med storebror i BonBon Land i efteråret 2003. Far insisterede på, at i det mindste et af børnene skulle bære hans dobbelte efternavn, så Valdemars fulde navn er næste generation af "Abrahamsen Andersen" familien. Alle med det navn er i familie med hinanden.